Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaar zijn werknemers die met behoud van gezondheid en welzijn zo lang als mogelijk met plezier (blijven) functioneren.

Biedt uw organisatie deze werknemers daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden? Hebben uw werknemers de attitude en motivatie om deze mogelijkheden ook te benutten? 

Uw werknemer duurzaam inzetbaar maken is geen HRM tool die u uw werknemers kunt opleggen. Het vergt een andere benadering van werk zowel door de werknemer als door de organisatie. Het vraagt om commitment en draagvlak en creeert uiteindelijk een  bedrijfscultuur gericht op ontwikkeling, vertrouwen en persoonlijk leiderschap. 

Als adviseur duurzame inzetbaarheid kan ik u helpen deze omslag binnen uw organisatie te maken. Hoe? 

Duurzame inzetbaarheid wordt versterkt door een positieve wending te geven aan de peilers: vitaliteit, werkvermogen en employability (SER, 2009).

  • In nauw overleg met u onderzoek ik wat er nodig is om uw werknemers meer duurzaam inzetbaar te maken.
  • Ik praat met alle stakeholders en met uw werknemers.
  • Positief draagvlak op gang brengen is een belangrijk sleutelbegrip voor alle lagen binnen uw organisatie.
  • Gericht onderzoek brengt vervolgens in kaart waar belemmerende factoren en ontwikkelmogelijkheden zich bevinden.
  • Dit wordt vertaald naar advies met concrete aanbevelingen. 

 

Om ervoor te zorgen dat alle aanbevelingen uw werknemers ook werkelijk meer duurzaam inzetbaar maken, is het belangrijk om dit proces te monitoren en daar waar nodig bij te sturen.

Wilt u ook een start maken om uw werknemers duurzaam inzetbaar te maken? Maak dan een afspraak voor een orienterend gesprek en ontdek wat mogelijk is. Bel: 06-14603262 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.