Over mij

Adviseur duurzame inzetbaarheid

 agm groot

Vitaliteit en Persoonlijke ontwikkeling

po groot

In 2010 heeft Marieke Bach (1966) haar bedrijf Bach Vitaliteitscoaching opgericht. Doelstelling is het organiseren en versterken van draagvlak voor vitaliteit binnen het bedrijfsleven. Verder zet zij zich als vitaliteitscoach/stresscounselor in voor herstel en reintegratie van zieke werknemers en mensen met een langere afstand tot de arbeidsmarkt.

Sinds 2017 heeft Marieke Bach zich verder ontwikkeld tot Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Dit biedt haar de mogelijkheid om het veranderproces naar duurzaam inzetbare werknemers met bijpassende HRM strategie binnen organisaties door onderzoek en advies op gang te brengen en te begeleiden naar het gewenste resultaat. Op deze manier kunnen werknemers langer in goede gezondheid en met welzijn blijven werken bij een werkgever die de juiste werkcontext en mogelijkheden hiervoor biedt.

De volgende kernwoorden zijn op Marieke van toepassing:

- doorzetter, ondernemend, energiek, open minded, sensitief, oplossingsgericht, loyaal, verbinder, grensverlegger, enthousiast, bewegen, humor.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
OK Weigeren