Week van de werkstress

Op initiatief van OVAL werd in de periode van 11-15 november de landelijke week van de werkstress gehouden. Het kan u bijna niet zijn ontgaan. In de (social) media werd er veel aandacht aan geschonken. Er wordt nog wel eens  makkelijk over gesproken: “in Nederland ligt de gemiddelde werkdruk nu eenmaal hoog, wen er maar aan” is vaak het uitgangspunt op de werkvloer. Dat dit niets oplost, laat het aantal werknemers dat met overspannenheid, burn-out, angsten en andere problemen thuis zitten, duidelijk zien. Werkgevers die hier geen aandacht aan schenken maken niet alleen van hun werknemers een tikkende tijdbom, ook laten ze waardevolle oplossingen onbenut. Oplossingen die werkdruk en ziekteverzuim door stress verminderen en productiviteit en werkplezier verhogen.

 

  • Op 15 november jl heb ik via facebook live (@langerwerkenmetplezier) een lunch Webinar over werkstress gehouden. Via deze link kunt u deze bekijken: https://www.facebook.com/langerwerkenmetplezier/
  • Wilt u uw werknemers ondersteunen in het beter leren omgaan met stress? Organiseer dan een studiemiddag stresshantering of onderzoek wat de belangrijkste stressbronnen in uw organisatie zijn. Met beide initiatieven kan ik u van dienst zijn. Interesse? Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


  • gebroken ketting
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.