Over Marieke

 

mariekeokt202023 (Klein)   

Mijn naam is Marieke Bach-Wentholt, geboren en getogen in Zevenaar (Gld). Ik ben HR specialist duurzame inzetbaarheid: een vak dat mij nog altijd positiviteit en voldoening brengt. Bedrijven halen door mijn inzet nl betere resultaten, hun werknemers werken met plezier en verzuimen minder.

 

Ik ben opgegroeid in een groot en levendig gezin met 6 kinderen. Met een winkel aan huis was er weinig ruimte voor persoonlijke aandacht. Op jonge leeftijd hielp ik al mee in ons huishouden en later in de winkel. Om mezelf staande te houden, had ik al snel door dat ik goed voor mezelf moest zorgen.  Zo ontstond al vroeg mijn motto: met een gezonde geest in een gezond lichaam kun je de hele wereld aan. 

In de vele levenslessen die volgden, heb ik geleerd dat goed voorjezelf zorgen weliswaar belangrijk is, maar dat je het niet allemaal zelf hoeft te doen.

 

Voor mezelf opkomen, aangeven wat mijn behoeftes zijn en hulp vragen, heb ik echt in de loop der jaren met vallen en opstaan geleerd.
Mijn eigen richting bepalen en dat ook werkelijk gaan leven, is mijn beste les geweest van mijn burnout.

Mijn levenservaring heb ik onderbouwd met een ruime schat aan opleiding (Sonnevelt opleidingen / Hogeschool Arnhem-Nijmegen). 
Sinds 2011 draag ik dit uit in mijn werk waarbij ik mijn klanten laat ontdekken:
hoe zorg ik goed voor mezelf, hoe haal je het beste uit jouw werknemers en hoe zorg je ervoor dat je nog vele jaren met plezier blijft werken?

Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg? Dat mijn inzet werkt als smeerolie voor een bedrijf: alles lijkt soepeler te lopen.    


Kernwoorden die op mij van toepassing zijn:
positivo, ondernemend, energiek, open minded, hoog sensitief, oplossingsgericht, loyaal, verbinder, enthousiast, bewegen, humor.

Copyright 2019 mariekebach.nl - Design by Grafixworld.


Privacy beleid

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.