Over Marieke

DSC 3389 (Klein)Wat goed dat je wilt ontdekken wie ik nu eigenlijk ben.

Op deze pagina zal ik je wat meer over mij vertellen, wat mijn visie is op duurzame inzetbaarheid en hoe ik jou hierbij kan helpen. 

Mijn missie is om werkgevers in de metaal en techniek te helpen om het thema duurzame inzetbaarheid te laten leven in hun organisatie.

Want op deze wijze krijg je werknemers die vitaal zijn, staan voor hun baan, amper verzuimen en positief ingesteld zijn om gezamenlijk te werken aan een super goed bedrijfsresultaat.

Maar ja, hoe krijg je werknemers zover en hoe kunt u als werkgever dit proces ondersteunen? 

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het bijvoorbeeld enorm belangrijk is dat werknemers erkenning en waardering krijgen, niet alleen voor de verrichte arbeid, maar ook vooral voor hen als persoon.

Zo heb ik jaren voor een werkgever een enorm goed resultaat neergezet, terwijl dat officieel niet eens bij mijn functie hoorde. Deze werksituatie was in de loop der tijden zo gegroeid, zonder dat mijn leidinggevende mij hierop aansprak. 

Toen ik dit bespreekbaar maakte, kreeg ik als reactie: “wij hebben jou nooit gevraagd om dit te doen” wat een enorme domper! Ik voelde me afgewezen en verdrietig.

Deze opmerking had tot gevolg dat ik daarna weliswaar goed mijn werk deed, maar me minder betrokken voelde bij het bedrijf en het te behalen resultaat.

Mijn visie is dan ook: duurzame inzetbaarheid werpt pas zijn vruchten af wanneer dit zowel door de werknemer als door de werkgever vanuit een opbouwende en positieve houding wordt opgepakt.

De werknemer zorgt hierin voor de juiste arbeidshouding om vitaal en gemotiveerd te willen werken en de werkgever zorgt voor een passende functie en arbeidsomstandigheden zodat de werknemer met behoud van gezondheid en welzijn kan blijven werken.

Wat ik het allerliefste doe is werkgevers en werknemers in de metaal en techniek laten ontdekken hoe je dit proces van A tot Z op gang kunt brengen.

Wilt u kennis met mij maken?

De makkelijkste manier om dit te doen is door het volgen van mijn lunchwebinar "werken met plezier".

Door het invullen van het contactformulier zal ik u laten weten wanneer de eerst volgende webinar zal plaatsvinden.

Wilt u hier niet op wachten? Bel mij dan op 06-14603262 voor het plannen van een gratis adviesgesprek.

Kernwoorden die op mij van toepassing zijn: doorzetter, ondernemend, energiek, open minded, sensitief, oplossingsgericht, loyaal, verbinder, grensverlegger, enthousiast, bewegen, humor.

Copyright 2019 mariekebach.nl - Design by Grafixworld.


Privacy beleid

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.