Startpakket duurzame inzetbaarheid

Startpakket duurzame inzetbaarheid


Binnen mijn netwerk hoor ik nogal eens dat het voor bedrijven in metaal en techniek niet altijd eenvoudig is om een start te maken met Duurzame Inzetbaarheid. “Ik weet niet waar te beginnen en wat levert mij dit nou op!” Vaak worden er activiteiten ingekocht met de verwachting dat dit voldoende is om werknemers optimaal inzetbaar te maken. Helaas valt het resultaat dan tegen.

Door het inkopen van het startpakket bied ik bedrijven begeleiding en een duidelijk stappenplan waardoor het helder wordt: wat de huidige situatie is, waar zitten de knelpunten en hoe je werknemers vanaf de start hierbij kunt betrekken. Het resultaat van dit startpakket kunt u gebruiken voor ontwikkeling van succesvol Duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Het startpakket wordt op maat samengesteld en heeft een doorlooptijd van 3 maanden. Het is mogelijk om een demoversie van het pakket samen te stellen of het op kleine schaal in pilot vorm uit te proberen.


Enthousiast geworden?
Het startpakket is vanaf heden beschikbaar.

Aanvraag starterspakket 

 

logo n

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.